Mountains

Reizen

Reizen

Herfstexperience 2021

                                                                                             
Elk najaar gaan wij in het voorseizoen naar een gletscher voor onze jaarlijkse 'herfst-experience', met docenten en klanten van Skiindoor Landsmeer.
Dit jaar is dat, wederom, de Hintertux-gletscher.
Het is een trainingsreis, geen skivakantie!! Er wordt flink door-geskied, wat natuurlijk niet betekent dat wij mensen achterlaten op de piste!
En natuurlijk doen wij ook aan ‘après-ski ’.  

De experience vindt plaats van 6 tot en met 10 november. We verblijven in Pension Sonnleiten, in Vorderlanersbach, op basis van half-pension.
Er is mogelijkheid om 4 dagen te skiën, waarvan 3 dagdelen onder de deskundige leiding van een docent van Snowsports-academy.
Dat betekent: les op hoog niveau, met oa. videobegeleiding.

Een ieder reist op eigen houtje naar Vorderlanersbach. Wij kunnen bemiddelen bij afspraken over car-poolen.  
 
De reis is inclusief 4 dagen half-pension, 4 dagen skipas op de gletscher en 3 dagdelen les en exclusief vervoer, lunch, drank en materiaal.  

 

Specialreis Canada 2022

 

Al jaren leeft onder enkele klanten en personeelsleden van onze skischool het idee om een keer in Canada te gaan skiën. En dan natuurlijk ook met de mogelijkheid om vanuit een helikopter enkele afdalingen in de fantastische poedersneeuw te kunnen maken. Dit jaar willen wij deze droom verwezenlijken!!

Een wintersportvakantie in Canada is in één woord fenomenaal.  Perfecte sneeuw, rustige pistes, vriendelijke mensen, geweldige uitzichten. Wintersport in optima forma in de Nationale Parken van de Canadese Rockies, met spannende black bowls en afdalingen tussen de bomen.

Deze unieke reis vindt plaats van 19 tot en met 28 maart. De ski-resorts die wij, elk voor een of twee dagen, aandoen, zijn Fernie - Kimberly-  Panorama - Banff ( mt. Norquay, Sunshine Village en Lake Louise). Wij reizen (zelf) per SUV van dorp naar dorp.

De reis is inclusief retourvlucht , 8 overnachtingen op basis van logies, 6 dagen skipas, vervoer per comfortabele SUV, lokale belastingen en reisbegeleiding en exclusief visum, benzine voor de SUV, entreekosten voor de Nationale parken en persoonlijke bezorging en uitgaven. Het is mogelijk om een 7-daagse verlenging van deze reis te boeken.

 

Heb je interesse in de reizen, heb je vragen of wil je meer informatie, bel dan 020-6944594 en vraag naar Marc of Rolf, of stuur een mail naar landsmeer@skiindoor.nl