Mountains

Over ons

Wij, Rolf Burgert en Marc van Beek, hebben beiden de ALO ( Academie voor Lichamelijke Opvoeding) afgerond. Door onze passie voor sneeuwsporten hebben wij in 1990, na korte tijd bij de indoorskibaan in Amsterdam Noord te hebben gewerkt, besloten om onze eigen skischool te openen. Deze was gevestigd in Amsterdam Oost, in de Jaap Edenhal.

Wij hebben daar 18 jaar met veel plezier gebouwd aan een klein sportcentrum met twee indoor skibanen, een sauna en drie squashbanen. In 2007 openden wij een tweede filiaal in Obdam (N-H). Eén grote skibaan stond midden in de skishop aldaar. In 2009 moesten wij, door het ontbreken van een nieuw huurcontract, het pand in Amsterdam Oost verlaten. Wij zijn op zoek gegaan naar een vervangende locatie. En zijn, nadat vergevorderde plannen in Diemen op niets uitliepen, in 2011 terecht gekomen in Landsmeer.

Met een schat aan ervaring hebben wij een skischool kunnen vestigen, die helemaal aan onze wensen voldoet. Ruime skibanen, een gezellige bar en skishop op de eerste etage en voldoende ruimte voor materiaalopslag en kleedkamers. De vestiging in Obdam hebben wij in 2012 moeten sluiten, doordat het huurcontract niet verlengd werd. Met ons werkt nu een enthousiast en ervaren docententeam om onze klanten zo goed mogelijk of beter te leren skiën en boarden.

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega´s voor het geven van ski- en snowboardlessen, maar ook voor bar- en receptiewerk. Mocht je interesse hebben, dan kun je ons bellen of jouw CV en motivatie opsturen naar landsmeer@skiindoor.nl.